OM DISSING

Dissing åbnede i november 1997, da Michael Dissing ville være selvstændig. Michael overtog 100 kvadratmeter af en eksisterende forretning i Vestsjællandscenteret, ved navn You-Who og Dissing herretøjs-forretningen gik i luften.

Thomas, som idag driver Dissing i Vestsjællandscenteret og som var en af Michaels bedste venner, hjalp Michael med at organisere og kontakte leverandører osv. i forbindelse med opstart af tøjbutikken Dissing. Planen var fra start at skabe en multibrand-forretning til herrer, med mærketøj. De får sammen en god opstart da både Thomas og Michael har et stort netværk, er uddannede tøjmænd hos Otto Johansen i Slagelse, plus at de begge var med til at starte tøjkæden SAMS op i sin tid. Thomas er indtil videre kun medarbejder for Michael på dette tidspunkt.

April år 2000. Thomas beslutter at starte sin drengedrøm som politibetjent op, men hjælper stadig til hos Dissing når han har mulighed for det.

Juni år 2011. Michael bliver ramt af akut leukæmi og dør efter et kort sygdomsforløb på 14 dage. Thomas hjælper Michaels kone Rikke med at få afviklet Michaels aktiver, samt at få solgt Dissing-forretningen i Slagelse. Men det viste sig at være noget nær umuligt under finanskrisen, og butikken blev nærmest skambudt. Thomas siger i sjov til Rikke at han jo selv kunne overtage forretningen. Rikke reagerer prompte og siger at det ville være i Michaels ånd at hans gode ven ville drive butikken videre i hans navn.

Rikke hjælper herefter Thomas med opstarten i Dissing som sleeping-partner, indtil hun kunne blive købt ud af Thomas som nu havde sagt sit fuldtidsjob op hos politiet.

I forbindelse med overtagelsen var internet-butikker og nethandel ved at blive et større fænomen, og det gjorde det ikke nemmere at drive en fysisk forretning. Så med sin baggrund hos Otto Johansen og dermed en masse erfaring med arbejdstøj, besluttede Thomas at starte op med selv at forhandle arbejdstøj som Dissing Erhvervstøj.

Siden da er butikken blevet drevet videre i de 2 gode kammeraters ånd, uden at glemme hvor de kom fra og hvad de havde sammen. De kollegiale fællesskab i butikken er en stor del af den smittende atmosfære i butikken og kan nærmest beskrives som et broderskab, hvor der fortsat bliver knoklet og gjort en kæmpe indsats for at skabe den bedst mulige service for alle kunder som træder ind i butikken.
 

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag 10.00 – 19.00
Lørdag 10.00 – 16.00
Søndag 11.00 – 15.00

KONTAKT

Vestsjællandscentret 10 a 110
4200 Slagelse, Danmark
Tlf: 58 50 40 62
CVR: 33952007
info@dissingslagelse.dk

Har du spørgsmål, kan du trykke her